Home
Wie is P&O enzo?
Wat biedt P&O enzo?
Wat kost P&O enzo?
Referenties
Vacatures enzo
Mdw. Werkplaats
vacatures VERVULD
Nieuws enzo
Opdrachtgevers
Links
Contact
Disclaimer website

De vacature:

Medewerker Werkplaats

 

Het bedrijf:

Het in Oud-Beijerland gevestigde ‘Podolab Hoeksche Waard’ (PLHW), is al vele jaren actief in het maken van steunzolen, sandalen en orthopedische voorzieningen. Wij streven naar de hoogste kwaliteit, door de inzet van ons machinepark, maar vooral ook door de inzet, de flexibiliteit en het enthousiasme van onze vakkundige werknemers. Wij zijn een klein, maar groeiend, innovatief (familie)bedrijf. Wij zijn goed voor onze werknemers, als zij ook goed voor ons zijn. Er wordt gelachen, maar ook doorgewerkt. Wil jij erbij horen en voldoe je aan de gevraagde functie-eisen? Zorg dat niemand dan het gras voor je voeten wegmaait en solliciteer dan snel!

Kijk voor meer informatie over Podolab Hoeksche Waard op www.plhw.nl en kijk ook eens op https://sandalinos.nl/ of www.cloudcad.nl

 

De functie:

Je werk bestaat met name uit het maken van steunzolen en sandalen. Een deel van het werk wordt door de machines gedaan, maar ook jij hebt een grote invloed op de kwaliteit van het eindresultaat. Door het gebruik van de juiste materialen en door zorgvuldig te snijden, knippen, grof en fijn te schuren en af te werken ontstaat uit jouw handen een mooi eindproduct. Ook behoren het netjes houden van de machines en de werkplaats en magazijnwerkzaamheden, zoals het ontvangen en verzenden van gereedstaande orders, tot je takenpakket.

De functie-eisen:

Je woont in de Hoeksche Waard

Je werkt graag met je handen

Je hebt technisch inzicht

Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Omdat we maar met een klein team zijn, moeten we op je kunnen rekenen

Je bent flexibel; in het hoogseizoen wordt er regelmatig overgewerkt

Daarnaast ben je leergierig, klantvriendelijk en nauwkeurig en kun je goed zelfstandig werken

 

Je sollicitatie:

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, voldoe je aan de gevraagde functie-eisen en woon je in de Hoeksche Waard, stuur dan je CV en een motivatiebrief of mail, waarin je uitlegt, waarom wij jou op sollicitatiegesprek uit moeten nodigen naar podolab@penoenzo.nl t.a.v. Marco de Rooij (Directeur).

Aangezien dit een vacature is, die uitermate geschikt is voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de ‘Aanpak jeugdwerkloosheid, worden kandidaten uit deze leeftijdscategorie dan ook van harte uitgenodigd te solliciteren.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Steekwoorden:

Draaier, frezer, junior,  jongere, jongeren, werkplaats, medewerker werkplaats, frezen, schuren, draaien, productiemedewerker, productiemedewerker, schoenen, sandalen, leestenmaker, schoenenhersteller, onderwerkmaker, schoenmaker