Home
Wie is P&O enzo?
Wat biedt P&O enzo?
Wat kost P&O enzo?
Referenties
Vacatures enzo
Mdw. Werkplaats
Werkvoorb_Calculator
vacatures VERVULD
Nieuws enzo
Opdrachtgevers
Links
Contact
Disclaimer website

Voorbeelden van vervulde vacatures en de aanpak hierin:

Boekhoudkundig medewerker voor Rijnmond Milieu vervuld per juni 2010.

De vacature is geplaatst op Nationale Vacaturebank. We kregen in totaal zo'n 80 reacties, waarvan er zeker 20 interessant waren. We hebben er 12 uitgenodigd op een speedsollicitatie (gecoordineerd door P&O enzo, maar op locatie bij de werkgever, bij de leidinggevende, zodat hij kon kijken met wie hij een klik had). Daarvan bleven er 2 over, met wie P&O enzo, samen met de opdrachtgever een verdiepend sollicitatiegesprek heeft gevoerd, waarbij o.a. gebruik is gemaakt van de STAR methode. De dame die uiteindelijk het meest geschikt leek, is aangenomen en begint begin september (de opdrachtgever had er geen haast mee).

Het mooie van dit verhaal, was niet alleen, dat het Rijnmond Milieu slechts circa € 1500,- heeft gekost, maar dat P&O enzo opdrachtgever ook op een subsidie heeft gewezen voor deze kandidaat, zodat zij nu zo'n € 5000,- aan subsidie tegemoet kunnen zien!

Magazijnbeheerder voor Eekels Pompen te Barendrecht vervuld per september 2010

De vacature is geplaatst op Nationale Vacaturebank. We mochten circa 40 reacties tegemoet zien. De 6 meest geschikte kandidaten zijn op speedsollicitatie geweest. Hierbij was de leidinggevende van de afdeling, alsmede P&O enzo aanwezig. Na deze ronde hadden we nog 3 kandidaten over voor een verdiepend gesprek. De speedsollicitaties waren vrijdagochtend. Maandagochtend hadden we al de 3 verdiepende gesprekken ingepland. Lekker snel actie nemen! Van de drie kandidaten bleef er 1 over, die 2 dagen daarna een paar uurtjes uitgenodigd werd om mee te lopen. Uiteindelijk is er die week ook besloten een interne kandidaat een kans te geven. Deze had aangegeven ook interesse te hebben in de vacature en deze is het uiteindelijk geworden.

In dit geval heeft de leidinggevende van deze afdeling geen daadwerkelijke kandidaat gekregen via P&O enzo, maar wel heeft hij ervaring opgedaan in het voeren van sollicitatiegesprekken en we hebben geleerd, dat we vacatures eerst intern uit moeten zetten!

Administratief Medewerker afdeling Logistiek voor Eekels Pompen te Barendrecht vervuld per 8 november 2010

Ook voor deze vacature heb ik, samen met de leidinggevende, de vacaturetekst opgesteld, geplaatst op Nationale Vacaturebank. Er kwamen weer een aantal goede (en uiteraard ook minder goede) reacties. Hieruit zijn 6 kandidaten gekozen en op gesprek gekomen. Er zaten een aantal zeer goede tussen, dus het was moeilijk kiezen, maar uiteindelijk hebben we een jongedame aangenomen, die 8 november is begonnen.

Ook vervuld door P&O enzo:

Assistent Technical Manager/Junior Superintendent bij Quality Marine Services (februari 2011)

Technisch Commercieel medewerker Binnendienst bij Eekels Pompen, twee vervuld (november 2010 en februari 2011), nog een vacature open!

Financieel Administratief Medewerker bij Breadbox Shipping Lines (oktober 2011)

(Junior) Line Manager bij Breadbox Shipping Lines (oktober 2011)

Technical Superintendent bij Quality Marine Services (november 2011)

Senior Trade Manager bij Breadbox Shipping Lines (maart 2012)

QHSE Officer bij Quality Marine Services (mei 2012)

Marketing Manager bij Black& Bianco (2014)

Account Manager bij Black & Bianco (2015)

Personeelsadviseur bij Bel Impex in Nootdorp (2016)

Alle vacatures bij NIBE Energietechniek (2012-heden)

Hoofd Verkoop Binnendienst bij Eleqtron (2017)