Home
Wie is P&O enzo?
Wat biedt P&O enzo?
Wat kost P&O enzo?
Referenties
Vacatures enzo
Mdw. Werkplaats
Werkvoorb_Calculator
vacatures VERVULD
Nieuws enzo
Opdrachtgevers
Links
Contact
Disclaimer website

Over Eleqtron:

Eleqtron biedt met merken als Qneqt en Qcharge stekerbare, elektrotechnische producten en laadoplossingen voor elektrische voertuigen.

Het Qneqt assortiment voor stekerbaar installeren in de elektrotechniek is leidend in Nederland. Dit uitgebreide programma bevat onder andere aansluitsnoeren en componenten, vlakbandkabel, aanwezigheidsmelders, lichtsturingen, vloerdozen en werkplekoplossingen. Deze prefab producten worden vooral toegepast in de utiliteitsbouw en bij woningen en dankzij ons brede productengamma en de ondersteunende services kan de klant sneller, efficiënter en duurzamer werken.  

Eleqtron heeft met het Qcharge totaalconcept de volgende stap gezet in het opladen van elektrische voertuigen (EV): de voordelen van dynamisch laden in combinatie met een vlakbandinstallatie, een zeer flexibele vorm van energieverdeling, waarmee de klant met een beperkte investering aanzienlijk meer laadcapaciteit kan realiseren.

 

Wij zoeken voor Qneqt een Werkvoorbereider/Calculator

 

Wat ga je doen?

Het is jouw taak om op basis van aangeleverde informatie van de klant of onze buitendienst  product- en/of instructietekeningen in (Stabi-)CAD te maken voor de (interne) productie en/of Supply Chain. Ook calculeer je kostprijzen van (projectmatige) assemblageproducten, waarbij je overleg hebt met ondersteunende afdelingen, zoals de afdeling inkoop wat betreft prijs en levertijd en de afdeling techniek/productie wat betreft de technische haalbaarheid  en je levert de uitgewerkte calculaties, waaronder stuklijsten, offertes, alsmede instructies en producttekeningen aan artikelbeheer en Supply Chain. In deze functie rapporteer je aan de Commercieel Manager.

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken iemand met minimaal diploma MBO-4 Elektrotechniek, die ervaring heeft met tekenprogramma’s, zoals (Stabi-)CAD, met het maken van calculaties, die in een vergelijkbare functie heeft gewerkt en die kennis heeft van relevante NEN-normen, of daarin in ieder geval zijn weg in weet te vinden. Ook moet men een goede beheersing hebben van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Kennis van verlichtingstechniek en stekerbaar installeren is een pre.

Wij verwachten van al onze werknemers dat zij goed met elkaar kunnen samenwerken, verantwoordelijkheid nemen voor hun werk en resultaatgericht, proactief en initiatiefrijk zijn. Voor deze functie is het tevens belangrijk, dat je technisch inzicht hebt, zorgvuldig werkt en communicatief vaardig bent.

Wat bieden wij:

Wij vragen veel, maar daar staat ook veel tegenover. Wij bieden een veelzijdige en zelfstandige functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hebben een motiverende, informele, ondernemende, no-nonsens en open cultuur met korte communicatielijnen. Daarnaast schenken veel aandacht aan de veiligheid, gezondheid en welzijn van onze medewerkers. Salarisindicatie: € 2500 - € 3500,-, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Hoe solliciteer je?

Indien je voldoet aan de functie-eisen en beschikt over de genoemde competenties en het je erg leuk lijkt om bij Eleqtron te werken, stuur dan je CV en een gedegen toelichting waarom je geschikt bent voor deze functie naar Eleqtron@penoenzo.nl ter attentie van Karen van der Weel, HR-adviseur.

Kijk ook eens op www.eleqtron.nl voor onze producten en projecten, maar ook onze visie & missie en strategie.

Een Pre-employment Screening en/of Psychologische test kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie door werving & selectie- of uitzendbureaus n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deze steekwoorden zijn ook van toepassing op de functie: Calculeren, calculator, werkvoorbereider, werkvoorbereiding, werkbegroting, technisch, techniek, AUTOCAD, CADCAM, technisch tekenaar, installatietechniek, elektro, elektrotechniek, prefab, MTS, HTS, MTS-E, HTS-E, Mbo, Mbo+, Hbo, Hoeksche Waard, Numansdorp, Rijnmond, Rotterdam, Willemstad, duurzaam