Skip to main content

Referenties

Alex de Vries

Manager Finance bij NIBE Energietechniek

"Ik heb Karen leren kennen als een doorgewinterde HRM consultant. Ze werkt op de Rotterdamse manier, niet praten maar doen. Haar output is hoog en het resultaat is goed. Karen is een aanrader om op korte termijn overzicht en inzicht te krijgen in achterstallige werkzaamheden die zich in het HRM werkveld kunnen voortdoen. Karen beschikt over een praktische werkhouding en is een prettige persoonlijkheid."

Rudi Don

Entrepeneur

"Karen is een super gemotiveerde P&O manager die de lat hoog legt voor de organisatie en zichzelf, scherp op details zonder de bedrijfsstrategie uit het oog te verliezen. Verder heeft karen uitzonderlijke communicatieve eigenschappen waardoor op een plezierige manier de resultaten geborgd worden. Kortom iemand die je als ondernemer er graag bij wilt hebben."

Pim Verhage

Directeur/eigenaar Rijnmond Milieu BV

"Als MKB onderneming maken we nu gebruik van Karen als onze externe personeelsmanager. Na een geslaagde ronde functioneringsgesprekken gaat Karen nu voor ons op zoek naar een nieuwe collega. Karen is snel en weet waar het over gaat. Een aanrader!"

Erik Leenhart

CEO Eekels Pompen BV

"Karen helpt verschillende leden van ons management team bij de werving van nieuwe collega’s. Karen is heel goed in staat te begrijpen en vast te leggen wat wij zoeken en weet de vacatures op de juiste plekken uit te zetten. Zo vinden wij snel de juiste nieuwe collega’s. De kwaliteit van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van de mensen. Karen werkt snel en effectief, is open en direct. No-nonsense en “gets things done”!!!"

Sanne Nijland

Personeelsfunctionaris - GGN incasso en gerechtsdeurwaarders

"In de anderhalf jaar waarin ik heb samengewerkt met Karen, heb ik haar leren kennen als een ambitieuze, initiatiefrijke en zelfbewuste manager. Karen heeft veel kennis van alles wat er op P&O-gebied de revue kan passeren: van werving & selectie tot ontslagrecht, van salarisadministratie tot het toepassen van de arbeidsvoorwaarden. Ze kan haar kennis goed toepassen in de praktijk; ze weet waar ze het over heeft en kan haar visie en ideeën duidelijk verwoorden. Karen is iemand die denkt in oplossingen en zich voor 100% in zet."

Richard Ferro

Senior recruitment consultant - Deen Werving & Selectie

"Karen is a very energetic, humorous and intelligent person to do business with. She is responsible, does not avoid operational tasks and can also be seen as a trustworthy contact for both direct colleagues as well as a management team. Even after I recruited Karen for Abird, she never forgot about Deen and made sure the contacts stayed alive. We think she is an excellent HR professional for every company!"

Wouter Hillenbrink

Financieel directeur - BDR Containerreiniging (bron: getuigschrift)

'..mevrouw van Leeuwen was bijzonder iniatiefrijk en daarmee één van de drijvende krachten binnen het management team'

Edith den Dekker

P&O medewerker, van Iperen BV

"Als P&O-groentje kwam ik bij Karen terecht op de P&O-afdeling van BDR Containerreiniging. Ik was derdejaars stagiaire en Karen was mijn stagebegeleidster. Zelden heb ik zo veel geleerd van een stagebegeleidster als van Karen. Van haar leerde ik bijvoorbeeld dat HRM geen zweverig, vaag beroep hoeft te zijn, maar juist een heel praktisch vak, waarbij logisch denken heel belangrijk is. Karen is een ijverig persoon, die boordevol ideeën zit om processen nóg beter te laten verlopen en die tot het uiterste gaat om te bereiken wat zij voor ogen heeft."

Joost Pieters

Directeur - VIV Communicatie

"Wij zochten een bureaumanager om ons team te versterken. Omdat wij een klein bedrijf zijn met korte lijntjes, was het voor ons essentieel om iemand te vinden die niet alleen vaktechnisch maar ook persoonlijk bij ons past. Nadat wij Karen gevraagd hadden, de werving & selectie voor deze functie op zich te nemen, is zij voortvarend, enthousiast en kundig te werk gegaan. Karen wist snel tot de kern te komen, waarna ze onze behoefte en wensen helder in kaart bracht. Vervolgens vertaalde ze deze naar een prikkelende advertentie, die ze plaatste in de juiste media (Karen had grondig onderzocht via welke media onze doelgroep het best bereikt kon worden). Dit resulteerde, in een kort tijdsbestek, in circa 85 sollicitaties, waaronder een aantal zeer geschikte kandidaten. Bij de sollicitatiegesprekken liet Karen blijken een professional te zijn. Op zeer professionele wijze werden de kandidaten ontvangen en op hun gemak gesteld. Even doortastend als vriendelijk werden vervolgens ook de meest pittige als doeltreffende vragen gesteld. Door de inhoudelijk goede sollicitatiegesprekken werd het voor ons mogelijk het kaf van het koren te scheiden. Dit alles heeft geresulteerd in het aannemen van een zeer sterke kandidaat waar we tot op de dag van vandaag nog blij mee zijn in ons team. Karen heeft ook de nazorg van het traject tot in de puntjes verzorgd; van het gemotiveerd afwijzen van de niet gekozen kandidaten tot het spontaan aandragen van tips om een nieuwe medewerker goed in te werken. Het behoeft verder geen uitleg, dat wij zeer tevreden zijn over het werk van Karen. Bij een volgende vacature weet ik haar zeker weer te vinden!"

"Success is doing ordinary things extraordinarily well."