Skip to main content

P&O enzo is opgericht op 1 januari 2010 door Karen van der Weel (van Leeuwen). De afgelopen 7 jaar heeft zij voor diverse opdrachtgevers in het MKB P&O advies gegeven en uitgevoerd (zie 'opdrachtgevers'). Hiervoor was Karen al ruim 8 jaar werkzaam als personeelsmanager in het MKB, en daarvoor gedurende 2 jaar als intercedente.

In de afgelopen 17 jaar heeft zij dan ook veel ervaring opgedaan op het gebied van Personeel & Organisatie in diverse branches en vanuit diverse perspectieven en heeft zij zich ontwikkeld tot een praktische personeelsadviseur. Zij is resultaatgericht, pro-actief, accuraat en streeft naar eenvoud en kwaliteit in de door haar geboden oplossingen en aanpak.

Haar ervaring ligt op het gebied van onder andere werving & selectie, operationeel personeelsbeheer, het opzetten en inrichten van een P&O/PZ-afdeling, ontslag en andere arbeidsrechterlijke kwesties, ziekte en het efficienter maken van (personeels)procedures.

Karen persoonlijk: door vrienden, familie, ex-collega's wordt Karen omschreven als druk (gezellig), humoristisch, spontaan, enthousiast, gevoelig, maar ook pittig, daadkrachtig en integer.

Voor meer informatie over Karen en haar werkervaring, opleiding en referenties (endorsments) kunt u terecht op haar linkedinprofiel:

nl.linkedin.com/in/karenvanderweel

Of klik hier voor een paar referenties.

'The way to get started is to quit talking and begin doing.'